Thursday, January 12, 2012

These shoes are made for walking not just for posing

Se olisi sitten kaksi vapaapäivää ennen työntäytteistä viikonloppua. Koska töitä tulee tehtyä kuitenkin ne vakituiset täydet tunnit ja 5 kertaa viikossa, ei vapaapäivinä yleensä tule tehtyä yhtikäs mitään. Teekuppi viereen, peittojen alle ja telkkarisarjat pyörimään. Tänään kuitenkin vapaa innostukseen tuli lisävirettä, kun posti kertoi, että mulle olisi tulossa paketti. Paketithan on parhaimpia sillon,kun ne tuodaan ihan ovelle asti eikä tarvitse tonne tuuleen ja sateeseen lähteä rämpimään.








Ihanat Zoet on vihdoin täällä! Olen himoinnut näitä kenkiä siitä asti, kun samanlaiset tallustelivat (lue: siis alkuperäiset) Balenciagan syksyn 2006 malliston catwalkilla. Eli tätä kenkäobsessiota on kestäny jo mahtavat 5-6 vuotta. Alkuperäisiin ei tämän tytön palkoilla ikinä olisi varaa, joten nämä "inspiroidut" Sam Edelmanit kelpaavat vallan mainiosti. Tilasin kengät joulun alla Jenkeistä solestruck.comista ja tietysti ne onnistuivat juuttumaan tulliin. Ei siinä mitään, pakkohan ne maksut oli maksaa, jos meinasin kengät kotiin asti saada.



Jalassa kengät on aivan mahtavuutta! Meinasin jo tuskastua, kun kaivoin ne esiin tuolta laatikosta ja kenkä näytti sen verran pieneltä, ettei meikälaisen jalat sinne istu. Hetkellisen äheltämisen jälkeen, kengät kuitenkin olivat jalassa ja tuon platformin ansiosta niin hemmetin mukavat! Käveleminenkään ei ollut mikään akrobatia suoritus vaan onnistuu vallan mainiosti. Korkeiltahan nuo näyttävät mutta sen ei kannatta antaa säikäyttää. Täällä istuu nyt onnellinen tyttö teemuki kädessä ja uudet kengät jalassa.

Got my new babies today! Bought them from solestruck.com just before Christmas and after being stuck in Customs for couple of days, nice mr. postman brought them today. Happiness! So damn comfortable, it's unbelievable. Cannot recommend enough!

No comments:

Post a Comment