Friday, January 13, 2012

Do I really need more leather jackets? Seriously.



Siitä asti,kun tämä kuva US Marie Clairen toimittajasta ensimmäistä kertaa löysi tiensä streetstyle sivuille, himotus on ollut kova tuota nahkatakkia kohtaan. Kyseessähän on siis Burberry Prorsumin Pre-fallin malliston biker ja ai että. Katsokaa nyt noita yksityiskohtia, hihoja, vyötä, tupla vetoketjuja, kaikkea! Vaikka tuolta vaatekaapin perukoilta noita erilaisia nahkatakkeja löytää vaikka muille jakaa ja mustia bikereitakin on tuossa vuosien varrella tullut ostettua, en sanoisi tälle ei , jos sitä joka alkaisi tarjoamaan. Noin £3000 hintalapulla varustettuna on hyvin epätodennäköistä, että ko takki tiensä meikäläisen naulakkoon löytäisi. Joten rupesin saalistamaan ja kahlaamaan eri online liikkeitä.




Zaran kevään mallistosta löytyy hihoiltaan hyvin samantyyppinen takki mutta muuten siitä puuttuu ne muut asiat. Mikäli nuo hihat olivat ainoat, jotka takissa iskivät niin Zaran malli on kelpo yksilö. Kutenjo aikaisemmin mainitsin, noita mustia nahkatakkeja on kertynyt, joten henkilökohtaisesti kaipaan siihen takkiin paljon enemmän yksityskohtia. Hetken ebay surffailun jälkeen, törmäsin tuohon hmm... "suhteellisen" samanlaiseen nahkatakkiin kuin Burberryn alkuperäinen. 150 puntaa aidosta nahasta ei välttämättä olisi mikään hirveän paha sijoitus. Ainoa huono puoli tässä nyt vaan on, että mulla on vielä ostolakko päällä ja yritän kerrankin olla rikkomatta uuden vuoden lupauksia. Toisaalta tuo takki iskee kyllä niin älyttömän kovaa. Palkkapäivään on vielä pari viikkoa. Pari viikkoa siis aikaa miettiä - ankarasti. Huoh ehkä mä vaan painun tällä kertaa peiton alle unelmoimaan tästä takista.

Absolutely adore this Burberry Prorsum leather jacket, but with £3000 pricetag I turned to high street to see if there would be alternative, little bit more affordable version. Found one on ebay, that is pretty much a replica but it is beautiful. Payday in two weeks time though. We'll see.

PHOTOS FROM ZARA.COM, LUISVIAROMA, EBAY.COM & FASHIONGRUNGE.COM

No comments:

Post a Comment