Saturday, December 8, 2012

SOMETHING KINDA OOOOH







T-paita - H&M / Nahkaliivi - H&M / Farkut - Topshop / Takki - vintage / Huivi&hattu - H&M / Nilkkurit - H&M / Kello - Asos
T-shirt - H&M / Leather gilet - H&M / Jeans - Topshop / Coat - vintage / Scarf&hat - H&M / Boots - H&M / Watch - Asos

Asua tältä päivältä töistä ja kaupungilta. Meikäläisellä on taas matkakuume hirveässä nosteessa, kun katselin työkaverin ihanaa Karibian meren risteilyllä saavutettua rusketusta. Kunpa pääsisikin jonnekin lämpimään pian. Olisi ihana vain rentoutua päivät auringossa ja maleksia illat ravintoloissa. Viikko tai pari ilman sen kummempia ajatuksia. Saisi vain olla. Alkaa joulustressi selvästi painamaan päälle. Tai asiakkaiden stressi, itse olen saannut jo melkein kaikki lahjatkin ostettua. Isiä vaille mennään ja senkin suhteen tarvitsee vain kävellä kauppaan - lahja kun on jo valkattuna.

Orastavaan matkakuumeeseen saan vähän lohtua ensi viikonloppuna, kun pääsen päiväreissulle Tukholmaan. Hypätään laivaan lauantaina ja maanantai aamuna palaillaan takaisin Helsinkiin. Pikaloma, joka tulee näin ennen joulua ihan tarpeeseen. Plus kahdeksan päivän työputken jälkeen ihan ansaittu.

What I wore today to work/town. Dreaming of a small trip abroad, slightly jealous of my co-workers beautiful tan, that she achieved on her Caribbean cruise. Just want to get somewhere warm and sunny, escape this cold, slushy, snowy weather. Customers stressing over Christmas is starting to get to me.

Luckily next weekend I'm going on a small day cruise to Stockholm. We're leaving on Saturday and coming back on Monday morning. Can't wait! Well deserved after working eight days in a row.

No comments:

Post a Comment