Tuesday, November 20, 2012

ALL BLACK








Tekoturkistakki - H&M / Paita - H&M Trend / Maxihame - H&M / Niittiballerinat - Topshop / Korut - H&M & Topshop / Kello - Asos
Fake fur jacket - H&M / Jersey top - H&M Trend / Maxiskirt - H&M / Studded ballerinas - Topshop / Jewellery - H&M & Topshop / Watch - Asos
Tiistai iltaa vaan kaikille. Kaksi päivää töissä ja väsyttää niin pirusti. Liekö sitten tuo pimeys, yhtäkkiä syttynyt urheilupuuska vai mikä, mutta yksikään ajatus ei kulje. Haluan vain käpertyä sohvan kulmaan viltin alle, laittaa kynttilät palamaan, juoda teetä ja nauttia illasta tv-ohjelmien parissa. Kai nämä fiilikset kuuluvat tähän syksyyn. Huomenna on onneksi vapaapäivä ja saan vihdoin nukkua pitkään! Ei tarvitse repiä itseään viiden aikaa aamulla ylös. Ja itse en ainakaan ole mikään aamuihminen, herätyskello torkuttaa joka aamu sen puoli tuntia (tai pidempäänkin jos mahdollista).

Kuten sanoin, tänään ei ajatus kulje, joten luovutan suosiolla ja haen sen kupin teetä. Ehkä sarjaa katsellessa saan jonkun brilliantin idean. Vaihtoehtoisesti ja mitä luultavimmin, nukahdan tuohon sohvalle.

I'm so bloody tired I can't even be bother to translate... So so sorry. As a summary, I'm just whining about how tired I am and how I cannot think. My mind is blank. Just going to curl up on the sofa under a blanket, drink tea and watch some telly. That's my Tuesday, how's yours?

1 comment: