Friday, August 17, 2012

HELLO WORLD IT'S BEEN A WHILE

Oon huippu bloggaaja. Niin kamalan aktiivinen, aina jotain sanottavaa ja pursun ideoita. Not. Kadehdin niitä ihmisiä, jotka oikeesti löytää sitä aikaa kirjotella juttuja ja ne jutut on vielä oikeesti kiinnostaviakin. Tosiasia kuitenkin on, että kun työskentelee sen 39 tuntia viikossa, useimmiten ne venyy jonnekin 45 tuntiin, juokset koko päivän pää kolmantena jalkana, keskustelet noin 100 eri ihmisen kanssa, yrität pitää kaikki langat ojossa ja samalla valvoa vielä noin 30 ihmisen henkilökuntaa, sitä saapuu aika väsyneenä kotiin. Ensimmäinen ajatus kotiin saapuessa on ruoka ja oma sänky. Kuppi teetä, tupakka ja peiton alle nukkumaan. Sellaista on ihmisen arki. Varsinkin, kun sitä yrittää oikein tosissaan luoda itselleen uraa.

No joo olipas nyt sitten taas selityksen makua. Kyllähän syynä on ollut ihan silkka laiskuuskin. Inspiraatiota on kuitenkin välillä niin kovin vaikea löytää. Mutta tein nyt aikasen uuden vuoden lupauksen. Ihan siitäkin syystä, kun sitä uraa tosiaan yritetään luoda.
Ettei nyt mene koko postaus ihan valitus virreksi, jaan vähän kuvia tältä kesältä. Kaikki kuvat joka tosi kuvaajan pahimmasta painajaisesta, Instagramista (meikäläisen löytää nimikkeellä @m_iisa)







Tänä kesänä tuli vähän matkustelua. Päätettiin mun parhaimman ystävän kanssa toteuttaa pitkä aikainen unelma ja lähdettiin kahdeksi viikoksi reilaamaan Eurooppaan. Ehkä yksi tämän hetken mahtavimmista ja fyysisesti rankimmista kokemuksista. Matkailu lähinnä keskittyi Ranskaan ja Italiaan, mutta kun olet liikkeessä about 12 tuntia päivässä yli 30 asteen (Roomassa +43 eikä ainuttakaan tuulen virettä) niin ihmisen voimat katoaa hyvin nopeasti. Mutta muutoin voin suositella reilaamista lämpimästi. Me oltiin vähän hienoperseitä ja nukuttiin hotelleissa mutta oh well. Suihku ja vessa ei kuulu meikäläisen listalla asioihin, joita haluan jakaa.

Tällä hetkellä istun junassa matkalla Lontooseen. Suomi-reissu kutsuu taas. Huomenna juhlistetaan maailman ihanimman ihmisen polttareita ja ensi viikolla vietetään sitten häitä. Loma viikkoon kuuluu vähän muutakin omaan tulevaisuuteen liittyviä juttuja, mutta niistä myöhemmin.

Maailman laiskin bloggaaja kiittää ja jatkaa ykkösluokan ilmaisesta tarjoilusta nauttimisesta. Hello free drinks!

No comments:

Post a Comment