Wednesday, March 28, 2012

MAGPIE

Eksyin töiden jälkeen toissa päivänä Topshopin koruosastolle. Iso virhe! Otat yhden käteen ja heti kohta seuraava jo houkuttelee. Koska mullahan ei koskaan ole liikaa sormuksia, päätin ostaa niitä muutaman kappaleen lisää. Ja korviksia! En koskaan ole ollut korvis-ihminen mutta näitä aarteita ei voinu kauppaan jättää. Oh well, koruvarasto senkus vaan kasvaa.






Pronssista ja isoa. Mitä enemmän sormuksia sormissa, sen parempi. Kiitän tästä obsessiosta Frendien Phoebea.
Ilta jatkuu suklaan, teen ja uuden Apprenticen parissa. Äiti lähetti tällä viikolla Suomesta paketin, jonka sisältä löytyi kaikki lempparisuklaalevyt ja kunnon kahvia. Suklaasta on jäljellä yksi ja puoli levyä. Kaksi päivää vielä töitä jäljellä ennen viikonloppu vapaita. Toiveena olisi, että nämä 20 asteen helteet jatkuisi lauantaille asti mutta taitaa jäädä ihan vaan toivomusasteelle. Ainakin ruokatunnit saa istua ulkona auringossa ja kehittää aikaista kevät rusketusta.

Went a bit mental in Topshop the other day and ended up emptying the whole jewellery department. Ugh oh that was a good shopping trip that lasted for a half an hour.

1 comment: