Wednesday, February 15, 2012

LONDON LONDON LONDON







Tunnelmia Lontoon viikonloppu reissuilta, joita on nyt tehty kaksi. Yöbussilla tullut sahattua Glasgow-Lontoo akselilla kahtena peräkkäisenä lauantaina Olympilaisten takia. Nyt pieni tauko ennen kuin maaliskuussa mennään taas. Toivottavasti ei vaan olisi noin hemmetin kylmä mitä nyt on ollut. Tuolla etelässä on melkein kylmempi kuin täällä pohjoisessa (ei nyt ihan Suomen mittakaavalla olla mutta kylmyys tuntuu täällä ihan erilaiselta).
Aamupala vinkkiä, jos ootte Lontooseen suuntaamassa. The Breakfast Club tarjoaa ehkä maailman parhaimpia pannukakkuja. Näillä lähti viime lauantai hyvin käyntiin, vaikka mäkkäri olikin ensin vaihtoehtona. Sohosta löytyy yksi ketjun ravintoloista ja siitä voikin sitten lähteä Oxford Streetille shoppailemaan. Mutta kannattaa mennä heti, kun avaavat muuten voi joutua jonottelemaan hetken aikaa.

Been travelling to London quite a lot lately due to Olympic volunteer training. It's been freezing cold, colder than it is up here in Glasgow. Hopefully the weather will get warmer by march when I have to travel down again.
In case you are travelling to London, visit The Breakfast Club! Worlds best pancakes and not too expensive. There's one in Soho, short walk from the shopping heaven that's also known as Oxford Street. Make sure you get there early though. Gets really busy during breakfast time and you might end up waiting for quite some time.

3 comments:

  1. Oi Lontoo.
    Luulin ennen ensivierailuani viime kesana etta inhoaisin Lontoota mutta toisin kavi.

    Sohon Breakfast Clubillakin tuli kaytya nauttimassa brunssi. Kerkesimme sisaan juuri ennen kuin oven taakse kertyi n. kymmenen metrin jono!

    ReplyDelete
  2. Oli vähän samat fiilikset itselläkin ennen kuin sitten viime elokuussa kävin ensimmäisen kerran. Nyt olisin valmis muuttamaan! Kyllä se on vaan niin ihana kaupunki ja tekemistä riittää.

    Olin Breakfast Clubilla heti avaamisen aikoihin ja jo puolen tunnin jälkeen ihmisiä odotteli ulkona. Mutta toisaalta jos ei heti onnistu pöytää saamaan niin kyllä se odottelu on sen ruuan arvoista!

    ReplyDelete
  3. ihana blogi :)

    http://u-nfabulous.blogspot.com/

    ReplyDelete